Eki - PRELOADER

Trenutno nema dodanih notifikacija

Podnesi zahtjev ČPP Chat Lokacije
Konkurs je otvoren do: 14.07.2024

04.07.2024

Kreditni službenik Visoko i Sarajevo

Mikrokreditno društvo EKI, zajedno sa Mikrokreditnom fondacijom EKI, nije samo lider u mikrokreditiranju, već i generator promjena. Naša poslovna filozofija fokusirana je, ne samo na privlačenje klijenata, nego i na pružanje podrške tamo gdje je najpotrebnija - u samoj zajednici.

Naše 28-godišnje uspješno poslovanje i posvećenost, kao i preko 39.000 aktivnih klijenata, su samo dio priče koja pokazuje da smo na pravom putu.

Ako i vi želite biti dio tima koji pomjera poslovne standarde i pozitivno utiče na živote ljudi, na pravom ste mjestu. 

Pridružite nam se u Sektoru operacija, da zajedno gradimo bolju budućnost!

 

Započnite svoju karijeru kao Kreditni Službenik!

 

Mikrokreditno društvo EKI poziva vas da postanete naš novi Kreditni službenik, stvarajući poslovne prilike i pozitivne promjene u zajednici. Uz nas, vaša karijera neće biti samo posao, nego putovanje prema uspjehu i zadovoljstvu.

 

Za područje Visokog i Sarajeva tražimo:

 

entuzijastične pojedince koji će svojim proaktivnim pristupom i kreativnim idejama pomoći u rješavanju zahtjeva naših klijenata. 

Spremni smo promijeniti živote i stvoriti pozitivan uticaj u zajednici, omogućavajući našim klijentima pristup kreditima do 50,000 KM i spajajući ambicije naših klijenata sa inovativnim proizvodima.

Šta tražimo? 

Vaša uloga: Strast prema poslu koji radite i kvalitetna saradnja sa ljudima ključna je za uspjeh na poziciji Kreditnog službenika. Vaša misija bila bi pronalaziti nove klijente, razvijati odnose sa njima i pružati im rješenja koja odgovaraju njihovim potrebama.

Agilnost i dinamika: Pozitivan stav i spremnost na predan rad i akciju ključni su za ovu poziciju.

Komunikacijske vještine: Sposobnost uspostavljanja i održavanja dobrih odnosa sa klijentima je vještina koja je neophodna za ovo radno mjesto. 

Vozačka dozvola: Tražimo aktivnog vozača B kategorije.

 

Šta nudimo? 

Kontinuirana podrška: Kroz mentorstvo i obuku, bili biste spremni za svaki izazov na koji tokom rada možete naići.

Aktivno djelovanje na terenu: Ovo je uzbudljiv posao koji vas može odvesti na nove lokacije i omogućiti vam upoznavanje različitih ljudi i poslova.

Timski duh: Radili biste u dinamičnom okruženju gdje se cijeni vaš doprinos i gdje su nove ideje uvijek dobrodošle.

Balans: Važna nam je briga o ravnoteži između privatnog i poslovnog života.

 

Kako se prijaviti? 

Ako ste spremni započeti svoje putovanje na ovoj poziciji i postati dio tima koji postavlja nove standarde, pošaljite nam vaš CV putem opcije "PRIJAVI SE NA OGLAS" i budite spremni na pozitivno iskustvo koje vas čeka!

 

 

 

Datum objave : 04.07.2024
Datum isteka : 14.07.2024

Copyright © 2024 Developed by Leftor