Eki - PRELOADER

Trenutno nema dodanih notifikacija

Podnesi zahtjev ČPP Chat Lokacije

Kreditni kalkulator

Kako biste donijeli dobre finansijske odluke bitno je uporediti troškove kreditiranja sa vašim mjesečnim budžetom. EKI kreditni kalkulator pomoći će vam da izračunate okvirnu mjesečnu ratu i pogledate otplatni plan online, bez odlaska u poslovnicu. Jednostavno izaberite željeni kredit, iznos kredita i rok otplate u poljima kreditnog kalkulatora.

Napomena: Podaci o ratama i kamati su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od zvaničnih EKI uslova u trenutku podnošenja zahtjeva. Za konkretne informacije bilo bi dobro da se konsultujete sa kreditnim službenikom u vama najbližoj EKI poslovnici.

Ekspres pozajmice

Ekspres pozajmice

Ekspres pozajmice su namijenjene baš za vas, kako biste unaprijedili uslove vašeg domaćinstva. Iznos Ekspres pozajmice se kreće od 300 do 3.000 KM.

Krediti za domaćinstvo

Krediti za domaćinstvo

Želite li poboljšati uslove vašeg domaćinstva? EKI krediti za domaćinstvo pravi su izbor za vas. Brojne su mogućnosti koje pomoću njih možete realizovati.

Krediti za poljoprivredu

Krediti za poljoprivredu

EKI za vas u ponudi ima kredit za poljoprivredu koji mogu koristiti svi poljoprivredni proizvođači koji žele započeti, unaprijediti ili proširiti svoju djelatnost.

Krediti za agro biznise

EKI za poljoprivrednike koji su registrovali svoje poljoprivredno gazdinstvo u ponudi ima kredit uz koji mogu unaprijediti ili proširiti svoj agro biznis.

Stambeni krediti

Želite da kupite stan ili kuću? Za vas u ponudi imamo stambene kredite koje mogu koristiti sva fizička lica za bilo koju vrstu investiranja u stambeni prostor.

Robni krediti

Robni krediti namijenjeni su za kupovinu različitih vrsta robe i usluga za potrebe domaćinstva kod poslovnih partnera sa kojima EKI ima sklopljen ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji.

Krediti za registrovane biznise

Krediti za registrovane biznise namijenjeni su preduzetnicima sa registrovanim poslovnim djelatnostima koji žele investirati u svoje poslovanje.

Krediti za refinansiranje

EKI Relaks kredit za refinansiranje je namijenjen klijentima koji svoje postojeće kredite, u drugim finansijskim institucijama, žele objediniti u jedan.

Krediti za nabavku automobila

Krediti za nabavku automobila namijenjeni su za kupovinu polovnih ili novih automobila, kroz saradnju sa auto kućama sa kojim EKI ima sklopljen ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji.

Startup krediti

Startup krediti namijenjeni su klijentima koji žele da pokrenu novi posao ili da dodatno razviju već postojeći, nedavno registrovani biznis. Ovi krediti su dostupni za biznise različitih namjena.

Kreditni kalkulator

KM
* Koristeći kreditni kalkulator možete dobiti okvirne informacije o iznosu mjesečne rate, otplatnom planu i ukupnom zaduženju za kredit koji vas zanima. Napomena: Podaci o ratama i EKS su informativnog karaktera, služe u svrhu opšteg informisanja i mogu se razlikovati od zvaničnih EKI uslova u trenutku podnošenja zahtjeva. Molimo vas da se za sve detaljne informacije obratite vama najbližoj EKI kancelariji.

Plan otplate

R.B. Anuitet Glavnica Kamata Balans
Ukupno kamate
Ukupno glavnice
UKUPNO

Copyright © 2024 Developed by Leftor