Eki - PRELOADER

Trenutno nema dodanih notifikacija

Podnesi zahtjev ČPP Chat Lokacije

Vizija i misija

Vizija

MKF EKI podržava razvoj poduzetništva, unapređenje standarda života, te razvoj i održivost lokalnih zajednica učešćem u socijalno odgovornim i humanitarnim aktivnostima sa posebnim fokusom na bolji život djece.

Prosperitet naših klijenata doživljavamo kao sopstveni uspjeh.

Misija

Ko smo mi

MKF EKI je mikrokreditna fondacija posvećena finansijskoj inkluziji pojedinaca, mikro i malih poduzetnika koji nemaju adekvatan pristup finansijskim uslugama na teritoriji Bosne i Hercegovine. Spektar finansijskih i nefinansijskih usluga u kombinaciji sa edukacijom i savjetovanjem, omogućavaju unapređenje životnog standarda, te održivi rast i razvoj poduzetništva. Njegujemo decenijsko iskustvo u radu sa klijentima, fizičkim i pravnim licima koja imaju potrebu za kreditnim sredstvima i kojima uz odgovoran pristup želimo pružiti brzu, jednostavnu i transparentnu uslugu.

Vrijednost koju stvaramo za naše klijente

Posvećeni smo klijentima sa niskim ili umjerenim prihodima kao i mikro i malim preduzećima sa naglaskom na djelovanje u ruralnim područjima kako bi već razvijenim poljoprivrednim proizvođačima pružili mogućnost značajnijeg investiranja u stalna i obrtna sredstva sa ciljem razvoja poljoprivrednih djelatnosti koje će im omogućiti proširenje kapaciteta i palete proizvoda. Pojedincima omogućavamo pokrivanje sezonskih ili vanrednih troškova, te značajnijih investicija u životu, a biznisima pružamo finansijsku podršku za razvoj posla kao i pospješivanje plasmana kroz aktivnosti EKI – Poslovnog kluba.

Lakoću poslovanja sa nama gradimo na pokrivenosti teritorije poslovnim jedinicama, fleksibilnim i jasnim procedurama, digitalnim marketinškim alatima, efikasnom informacionom sistemu, obučenom i iskusnom prodajnom i menadžment timu, a pouzdanost stabilnom kapitalnom pozicijom, upravljanjem rizicima, te predanim timskim radom.

Copyright © 2024 Developed by Leftor