Eki - PRELOADER

Trenutno nema dodanih notifikacija

Podnesi zahtjev ČPP Chat Lokacije

Online zahtjev za kredit

Ukoliko želite podnijeti zahtjev bez čekanja u redu, nudimo vam mogućnost podnošenja online zahtjeva za kredit. Dovoljno je da odaberete formu za fizička ili formu za pravna lica, zavisno od potrebe, popunite ponuđena polja i odaberete opciju “pošalji”. Naši kreditni službenici će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku, kako bi vas uputili u proceduru i dogovorili potpisivanje zahtjeva za kredit. Uštedite vrijeme i na jednostavan način aplicirajte za kredit iz udobnosti svog doma.

Fizičko lice

Vaše informacije


Informacije o kreditu


Opšti uslovi poslovanja

Podnošenjem ove prijave dajem izričitu saglasnost da EKI može moje lične podatke iz ove prijave obrađivati u svrhu eventualnog uspostavljanja poslovnog odnosa te ih čuvati do dana povlačenja ove saglasnosti i obrađivati u svrhu istraživanja, informisanja, marketinga te unapređenja usluge i poboljšanja proizvoda. Upoznat sam da ovu saglasnost mogu povući u bilo koje vrijeme pisanim zahtjevom na email adresu info@eki.ba

IP adresa: 44.200.194.255

Loading...

Online zahtjev za poziv

Ako ipak prije podnošenja zahtjeva za kredit želite da se dodatno informišete o uslovima, možete zakazati online zahtjev za poziv. Poziv možete očekivati u najkraćem mogućem roku, a EKI službenici će vam dati odgovore na sva vaša pitanja.

Zahtjev za poziv

Uslovi korištenja

IP adresa: 44.200.194.255

Copyright © 2024 Developed by Leftor