Eki - PRELOADER

Trenutno nema dodanih notifikacija

Podnesi zahtjev ČPP Chat Lokacije

Paket za penzionere

Slobodnog vremena je mnogo, a mogućnosti da se to vrijeme ispuni je znatno manje… Penzionerski dani su uglavnom takvi, a skoro da nema osobe u ovom životnom dobu koja svoju svakodnevnicu ne bi željela obogatiti nekim zanimljivim zanimanjem ili dešavanjem.

Počevši od bavljenja nekim hobijem, poljoprivrednog uzgoja, odlaska u banju, na neko dugo željeno putovanja i slično. Opcija je mnogo, a razlog zašto se ništa od navedenog ne desi najčešće je finansijske prirode, jer bilo kakva velika ulaganja bi trenutno bila preveliki zalogaj za vaš budžet.

EKI za vas, dragi naši penzioneri, ima rješenje.

Vaš paket mogućnosti! Nudimo vam kredite u iznosima od 300 KM do 10.000 KM. Izaberite namjenu i iznos koji vam je potreban, i zajedeno sa našim kreditnim službenicima, prilagodite otplatu kredita vašoj penziji i vašim mogućnostima.

Neka vam penzionerski dani prolaze sa što više zanimljivosti i što manje briga.

Ekspres pozajmice

Ekspres pozajmice

Da li radije birate kredit bez žiranata ili kredit bez troškova obrade? Ili ipak manju ratu kredita? Izaberite EKI Ekspres pozajmice i ovih dilema nema!

Krediti za domaćinstvo

Krediti za domaćinstvo

Želite li poboljšati uslove vašeg domaćinstva? EKI krediti za domaćinstvo pravi su izbor za vas. Brojne su mogućnosti koje pomoću njih možete realizovati.

Krediti za poljoprivredu

Krediti za poljoprivredu

EKI za vas u ponudi ima kredit za poljoprivredu koji mogu koristiti svi poljoprivredni proizvođači koji žele započeti, unaprijediti ili proširiti svoju djelatnost.

Krediti za agro biznise

EKI za poljoprivrednike koji su registrovali svoje poljoprivredno gazdinstvo u ponudi ima kredit uz koji mogu unaprijediti ili proširiti svoj agro biznis.

Stambeni krediti

Želite da kupite stan ili kuću? Za vas u ponudi imamo stambene kredite koje mogu koristiti sva fizička lica za bilo koju vrstu investiranja u stambeni prostor.

Robni krediti

Robni krediti namijenjeni su za kupovinu različitih vrsta robe i usluga za potrebe domaćinstva kod poslovnih partnera sa kojima EKI ima sklopljen ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji.

Krediti za registrovane biznise

Krediti za registrovane biznise namijenjeni su preduzetnicima sa registrovanim poslovnim djelatnostima koji žele investirati u svoje poslovanje.

Krediti za refinansiranje

EKI Relaks kredit za refinansiranje je namijenjen klijentima koji svoje postojeće kredite, u drugim finansijskim institucijama, žele objediniti u jedan.

Krediti za nabavku automobila

Krediti za nabavku automobila namijenjeni su za kupovinu polovnih ili novih automobila, samostalnim pronalaskom automobila ili na osnovu predračuna iz auto kuća sa kojima EKI sarađuje.
Saznajte više

Startup krediti

Startup krediti namijenjeni su klijentima koji žele da pokrenu novi posao ili da dodatno razviju već postojeći, nedavno registrovani biznis.
Saznajte više

Copyright © 2024 Developed by Leftor