Eki - PRELOADER

Trenutno nema dodanih notifikacija

Podnesi zahtjev ČPP Chat Lokacije
Konkurs je otvoren do: 06.04.2024

27.03.2024

Administrativni saradnik Bihać

Mikrokreditno društvo EKI zajedno sa Mikrokreditnom fondacijom EKI kao lideri u mikrokreditiranju znaju da pravi pristup poslu znači donijeti posao tamo gdje je najpotrebniji – do samog klijenta. Poslovanjem na ovaj način smo postali dio zajednice u kojoj radimo i taj status čuvamo i vrijednujemo. 

Odgovornost u radu je najbolji način da pokažemo da smo socijalno osviješćena organizacija, a nadogradnja poslovanja u Mikrokreditno društvo EKI uz 27 godina predanog rada i preko 39.000 aktivnih klijenata potvrđuju da smo na pravom putu. 

Građenje partnerskih odnosa među zaposlenima u EKI-ju i sa našim klijentima je naše opredjeljenje i svaki naš korak vodi u tom pravcu. 

Za područje Bihaća tražimo: 

ADMINISTRATIVNOG SARADNIKA  

Koji će predstavljati temelj rada u kancelariji, osobu od povjerenja, vedrog duha i ažurnu u svom radu.  Ovo je izuzetno dinamična pozicija koja zahtjeva dosta strpljenja i predanosti. 

Glavni radni zadaci na ovoj poziciji su prijem klijenata, postprodajna komunikacija, upravljanje poštom filijale, vođenje blagajne, prijava i odjava uposlenih na PIO i zdravstveno, te evidencija radnog vremena.   

Ako se vidite u finansijskom sektoru imate završenu srednju školu, poželjno ekonomskog smjera, vozačku dozvolu, znate raditi na računaru i komunikativni ste, onda je ovo pozicija za vas.

 Zauzvrat, očekujemo Vašu punu posvećenost i podršku našem osoblju i pozitivan pristup našim klijentima, ljudima zbog kojih postojimo. 

Očekujemo Vaše prijave u formi CV-a uz visoku stopu motivacije putem opcije “POŠALJITE PRIJAVU“.  

Samo kandidati koji uđu u uži izbor biće kontaktirani.  

Copyright © 2024 Developed by Leftor